Bovag Pechhulp

Niemand kent uw auto beter dan uw eigen autobedrijf. Zou het niet fijn zijn als dit bedrijf u komt helpen bij pech onderweg? Dit kan met BOVAG Pechhulp. Vanaf € 44,95 per jaar.

BOVAG Pechhulp

Hoe goed u uw auto ook onderhoudt, pech onderweg kan zich altijd voordoen. Pech onderweg komt altijd ongelegen en daarom biedt de BOVAG Pechhulp uitkomst.

Met deze BOVAG Pechhulp bent u een jaar lang 24 uur per dag, 7 dagen per week verzekerd van vakkundige hulp bij pech onderweg. Waar u ook bent, in binnen- of buitenland. Als het maar enigszins mogelijk is, wordt uw auto ter plekke gerepareerd. Lukt dat niet, dan wordt uw auto naar een bij de BOVAG aangesloten autobedrijf vervoerd. Zo nodig krijgt u een vervangende auto aangeboden: u kunt dus gewoon weer verder rijden. Ook in het buitenland bestaat de mogelijkheid voor vervangend vervoer. Bij complexe reparaties is het mogelijk dat uw auto naar Nederland wordt vervoerd. Kortom, met de BOVAG Pechhulp staat u nooit langer stil bij pech onderweg dan noodzakelijk.

De BOVAG Pechhulp is via www.bovag.nl te verkrijgen voor een scherpe prijs van € 49,95. Nieuw is dat u de optie: 'Altijd terug naar eigen garage' kunt selecteren. Wanneer u deze optie selecteert wordt u in geval van pech, wat niet direct te repareren is, naar uw eigen AutoFirst autobedrijf vervoerd. Het is ook mogelijk om extra vervangend vervoer te selecteren. Met deze optie heeft u recht op maximaal 30 dagen vervangend vervoer.

Informeer bij uw eigen AutoFirst autobedrijf naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Vertrouwd & persoonlijk

Wellicht kent u de situatie. U bent met een auto met kinderen op weg naar de sportvereniging. Ineens gaat er een lampje branden op het dashboard. U moet stoppen. Daar staat u dan aan de kant van de weg. Of u probeert na de eerste nachtvorst 's ochtends uw auto te starten. Wat u ook probeert: de motor slaat niet aan. Vervelend, zeker als u op tijd op een afspraak moet zijn.

Bij deze en veel andere pechsituaties wilt u snel weer op weg worden geholpen. Zou het dan niet prettig zijn als het autobedrijf dat uw auto door en door kent, u te hulp komt? En zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten? Dat is precies waar BOVAG Pechhulp voor staat.

BOVAG Pechhulp is een unieke pechhulpdienst. Het AutoFirst autobedrijf waar u voor reparaties, een APK keuring of onderhoudsbeurt naartoe gaat, komt u namelijk gratis helpen bij pech onderweg. Deze partij kent u en uw auto en kan u snel weer op weg helpen. Heeft u, verder dan 25 kilometer van huis, pech met de auto? Dan komt een ander BOVAG autobedrijf u helpen. In totaal zijn er in Nederland maar liefst 6.000 merkdealers en onafhankelijke autobedrijven aangesloten bij de BOVAG. Dus waar u ook strandt, u profiteert altijd van de vertrouwde BOVAG-mobiliteit en -kwaliteit.

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Mobiliteit betekent bewegingsvrijheid. BOVAG is al vanaf 1930 dé brancheorganisatie voor mobiel Nederland. Samen met onze leden, waaronder de BOVAG-auto-bedrijven, zorgen wij voor kwalitatieve en betrouwbare mobiliteit, ongeacht of u nu reist per auto, fiets, brommer, motor, camper of vrachtwagen, of met een caravan of aanhangwagen.

Hiervoor maken we optimaal gebruik van ons uitgebreide netwerk van kwaliteitsautobedrijven. Want alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, service en betrouwbaarheid, mogen zich BOVAG autobedrijf noemen. U bent verzekerd dat het met de hulp onderweg goed zit.

Scherpe tarieven

We krijgen de vraag geregeld: is het niet heel duur om mijn eigen autobedrijf in te schakelen voor pechhulp onderweg? Niets is minder waar. BOVAG Pechhulp is juist heel voordelig. Voor slechts 44,95 euro per jaar bent u in heel Nederland verzekerd van hulp onderweg. Zonder beperkingen of verborgen kosten. Zo is dit bedrag standaard inclusief woonplaatsdekking en voor auto's tot 10 jaar ook inclusief vervangend vervoer.

Ook in het buitenland

Wilt u ook in het buitenland verzekerd zijn van snelle pechhulp? Voor slechts 5 euro extra wordt u in geheel Europa snel weer op weg geholpen. Hiervoor werkt BOVAG Pechhulp samen met Mondial Assistance, de grootste reisverzekeraar en alarmcentrale ter wereld.

Waarom zo voordelig?

In Nederland zijn 6.000 bedrijven aangesloten bij de BOVAG. De BOVAG Pechhulp maakt gebruik van dit bestaande netwerk en van de voorzieningen van deze BOVAG autobedrijven. Zo hoeven we zelf geen wagenpark te beheren, waardoor we de kosten voor u laag kunnen houden. Voor hulp 's nachts buiten kantooruren of in het buitenland hebben we goede afspraken kunnen maken met Mondial Assistance. U profiteert van die afspraken.

Voor auto's ouder dan 10 jaar geldt een toeslag van € 18,75, 30 dagen i.p.v. 4 dagen, auto van gelijkwaardige klasse.

Opzeggen van uw huidige pechhulpdienst BOVAG Pechhulp maakt het u op alle mogelijke manieren gemakkelijk.

Via www.bovagpechhulp.nl kunt u standaardbrieven downloaden voor het opzeggen van ANWB Wegenwacht en Route Mobiel. Print deze uit, vul de brief in en verstuur die per post.

Bij de ANWB kunt u ook besluiten uw lidmaatschap te behouden (€ 18,35 per jaar) en alleen uw wegenwachtabonnement op te zeggen. Hierdoor bespaart u aanzienlijk in kosten, terwijl u wel lid blijft van de ANWB.

Wenst u meer informatie over de BOVAG Pechhulp of over AutoFirst zelf? Neemt u dan vrijblijvend contact op met uw AutoFirst bedrijf.

Bovag garantie

Online Afspraak maken

Plan meteen een afspraak in onze agenda! 

Lees meer
Bovag garantie

Contact

Neem contact op! 

Lees meer
Bovag garantie

APK-Keuring nodig?

Laat uw auto APK keuren bij AutoFirst Salayi

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van AutoFirst Salayi

Lees meer